marți, 19 ianuarie 2010

Nerăbdare, speranţe şi...amânări!


Din cauza unor probleme de ordin tehnic, care nu ţin de mine, mult-aşteptata lansare a magazinului on-line www.manufacturalorelai.ro a fost un pic...întârziată!(şi nu ca să măresc suspansul, pe cuvânt!)
Îmi cer scuzele de rigoare către voi toţi, care aşteptaţi la fel de nerăbdători ca şi mine evenimentul, şi promit că vă recompensez :))).
Lansarea a fost reprogramată pentru data de 5 februarie, şi eu încerc din răsputeri să trec peste această dezamăgire şi să o transform într-un avantaj: am mai mult timp pentru a pregăti în detaliu toate surprizele cu care vă va întâmpina Manufactura Lorelai, chiar în prag de Valentine's.
Pana atunci, ne mai întâlnim aici, pe blog, pentru o poveste-două, şi pentu poze în premieră ale mult-promiselor surprize!
Fug...la treabă!

miercuri, 6 ianuarie 2010

Poze, poze, poze

Azi am facut un rand de poze sapunurilor, si nu ma pot abtine sa nu le postez aici. Mai nou sunt autodidacta in ceea ce priveste arta fotografica, si e al naibii de greu! Ce ii invidiez pe cei care stiu sa faca poze frumoase!









Si o alta veste buna (cel putin pentru mine): din 20 ianuarie se va deschide oficial magazinul on-line, pe www.manufacturalorelai.ro.
Intentionez sa sarbatoresc deschiderea cu multe surprize, cadouri si discounturi, si sper (culmea!) sa si reusesc!
O data cu deschiderea magazinului, voi lansa si gama de sapunuri puternic exfoliante, a caror compozitie sper sa fie o surpriza totala pe piata romaneasca. De asemenea, am ajuns la o reteta finala pentru bombe de baie efervescente, care cred ca vor fi deliciul tuturor, dar mai ales al celor mici, care se distreaza grozav cand bila se invarteste si face spuma, exact ca sampania (v-o spun din experienta, la noi in casa cand spun cuvantul "baie" Daria intreaba: "Ai o bila pentru mine?" Si raspunsul trebuie sa fie obligatoriu "Da!"...)
Alte noutati...zilele viitoare!

duminică, 3 ianuarie 2010

Sa incepem anul cu un joc frumos!

Au trecut si sarbatorile de iarna, a trecut Revelionul, cu toate pregatirile si distractia si planurile pentru noul an. Si acum chiar suntem in noul an. Si trebuie sa ne apucam sa respectam ceea ce ne-am propus in febra Revelionului, cu mintile infierbantate de emotie si bucurie. Va fi greu? Va fi usor? Numai timpul o va spune, pentru fiecare dintre noi...
Eu am inceput anul cu un tonus optimist, si vad ca inca nu a disparut. Ceea ce e de bine :)
Hoinarind prin blogosfera, am gasit un joc care mi-a placut tare mult, asa ca vi-l recomand, daca vreti sa va binedispuneti (si daca va plac jocurile, daca va plac florile, daca aveti cateva minute de relaxare). E un test rapid, in urma caruia ti se spune ce floare esti. Si definitiile fiecarei flori sunt cel putin inedite. O sa vedeti voi...
Eu sunt...


I am a
Snapdragon


What Flower
Are You?




Voi ce flori sunteti?