marți, 19 ianuarie 2010

Nerăbdare, speranţe şi...amânări!


Din cauza unor probleme de ordin tehnic, care nu ţin de mine, mult-aşteptata lansare a magazinului on-line www.manufacturalorelai.ro a fost un pic...întârziată!(şi nu ca să măresc suspansul, pe cuvânt!)
Îmi cer scuzele de rigoare către voi toţi, care aşteptaţi la fel de nerăbdători ca şi mine evenimentul, şi promit că vă recompensez :))).
Lansarea a fost reprogramată pentru data de 5 februarie, şi eu încerc din răsputeri să trec peste această dezamăgire şi să o transform într-un avantaj: am mai mult timp pentru a pregăti în detaliu toate surprizele cu care vă va întâmpina Manufactura Lorelai, chiar în prag de Valentine's.
Pana atunci, ne mai întâlnim aici, pe blog, pentru o poveste-două, şi pentu poze în premieră ale mult-promiselor surprize!
Fug...la treabă!

9 comentarii:

  1. Draga mea,

    lasamai bine sa faceti treaba cum trebuie de la bun inceput. Sunt sigura ca merita asteptarea :)

    Succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Lorelai,
    astept cu nerabdare deschiderea magazinului:)
    Sotul meu a devenit dependent de "perfect gentelman" :)

    Cu drag
    Miha

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc foarte mult pentru incurajari, sunt ca balsamul pe rana! Parca nici eu nu mai sunt atat de suparata...
    Ai dreptate, Lore, si eu vreau sa fie totul bine de la inceput, nu sa-i dau drumul doar de dragul de a-i da drumul.
    Miha, ma bucur foarte tare sa aud de sotul tau, e primul barbat pe care reusesc sa-l "prinda" sapunurile Lorelai :) De fapt, al doilea (primul e sotul meu:)))

    RăspundețiȘtergere
  4. @Loriana, am vazut ca functioneaza si www.manufacturalorelai.ro , se poate sa adaug si link catre acel blog?

    Nu ala e magazinul?

    Cum pot face o comanda?

    RăspundețiȘtergere
  5. Lore, ala e magazinul, dar nu e teminata structura. Mai asteapta cu linkul putin, ca sa il aranjez si coafez :))). Nu sunt adaugate inca componentele de comanda, si datele sunt abramburite. Web designerul a facut exact pe dos de cum i-am spus, si acum trebuie sa refacem aproape totul.
    Daca vrei sa comanzi acum repede, pana aranjez magazinul, trimite-mi mail la lorianandreea@yahoo.com. Sapunurile sunt postate pe blog, cu tot cu preturi.

    Va pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. merita, merita asteptarea :)
    loriana, nu-mi place sa etichetez (nici macar in sens pozitiv), dar nu stiu cum alt fel sa-ti spun ca esti o talentata si jumatate!! :)
    unul dintre sapunurile comandate a intrat si pe mana mea (cafeaua dementa) si e absolut demential! racoros, revigorant, abraziv, arata, se simte si miroase senzational!
    pe scurt, creeaza dependenta!
    felicitarile mele!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Gratiela, nci nu stii cat ma bucura cuvintele tale! Ma simt tare bine cand sunt laudata, si ma simt si mai bine stiind ca sapunurile mele isi indeplinesc menirea, aceea de a ne rasfata un pic in fiecare zi!

    RăspundețiȘtergere