vineri, 19 martie 2010

NOIR, un expert in detoxifierea si purificarea tenului

De astazi puteti gasi in Shopul on-line al Manufacturii Lorelai sapunul natural "NOIR", un sapun luxos, purificator si detoxifiant.
Baza sapunului o constituie uleiurile saponificate de masline, cocos, palmier si samburi de struguri, intr-o combinatie care ofera ingrijire, hidratate si spuma cremoasa. Ingredientul activ detoxifiant este carbunele medicinal, care are o putere de absorbtie a grasimilor si impuritatiloe de la nivelul pielii mult mai mare decat argilele(si ele foarte bune, dupa cum stim toate :)). Sapunul isi definitiveaza personalitatea puternica printr-o combinatie de uleiuri esentiale special alese pentru proprietatile antiseptice si de ingrijire a pielii: Tea-Tree, geranium si lavanda.
Va invit in shop, pentru mai multe informatii despte acest sapun, sau pe Super Parinti, pentru a participa la campania de testare a sapunurilor Lorelai.
O zi insorita, cu miros de primavara!

Un comentariu:

  1. omg omg omg:)). Daca sunt aleasa pt testare, vosez la acest sapun:)). Mi se pare geniala ideea, nu am mai vazut nicaieri un sapun cu carbune

    RăspundețiȘtergere