luni, 22 martie 2010

Cadouri pentru cei dragi, cu drag de Primavara

Pentru ca vine primavara, cu soare, ghiocei si fluturasi, si pentru ca simtim nevoia sa rasfatam pe cineva drag, Manufactura Lorelai va ofera posibilitatea sa daruiti un cadou deosebit, util si natural in acelasi timp.

Alcatuiti pentru cei dragi un cos cadou, in culorile primaverii. Puneti in el sapunurile preferate, adaugati bile de baie efervescente pentru o distractie garantata, alaturati textul care doriti sa apara pe biletelul atasat cosului si...nu mai ramane decat sa ne spuneti adresa unde doriti sa il expediem.
Primavara aceasta, iepurasul trece si pe la Manufactura Lorelai!

vineri, 19 martie 2010

NOIR, un expert in detoxifierea si purificarea tenului

De astazi puteti gasi in Shopul on-line al Manufacturii Lorelai sapunul natural "NOIR", un sapun luxos, purificator si detoxifiant.
Baza sapunului o constituie uleiurile saponificate de masline, cocos, palmier si samburi de struguri, intr-o combinatie care ofera ingrijire, hidratate si spuma cremoasa. Ingredientul activ detoxifiant este carbunele medicinal, care are o putere de absorbtie a grasimilor si impuritatiloe de la nivelul pielii mult mai mare decat argilele(si ele foarte bune, dupa cum stim toate :)). Sapunul isi definitiveaza personalitatea puternica printr-o combinatie de uleiuri esentiale special alese pentru proprietatile antiseptice si de ingrijire a pielii: Tea-Tree, geranium si lavanda.
Va invit in shop, pentru mai multe informatii despte acest sapun, sau pe Super Parinti, pentru a participa la campania de testare a sapunurilor Lorelai.
O zi insorita, cu miros de primavara!

joi, 18 martie 2010

Ura! Am primit un premiu!

Multumesc foarte mult, Zazine, pentru premiul care mi-a facut brusc ziua si mai insorita!

Sa-l dau si eu mai departe (in ordine aleatoare, pentru ca fiecare autoare si blog atinge o alta coarda a sufletului meu):
http://www.vacafoarteverde.blogspot.com/
http://www.basmepentrumaria.blogspot.com/

Felicitari, si sa fiti la fel ca si pana acum, adica proaspete, uimitoare, inegalabile!

Cu drag, EU

miercuri, 17 martie 2010

Zodiac...

Hoinarind prin blogosfera (imi permit uimitorul timp de 5-10 minute pe zi pentru aceasta activitate relaxanta :)), am dat peste blogul Ciresicai MaMeMiMoMu, care a postat un zodiac  complex si uimitor. Bineinteles ca n-am rezistat tentatiei sa citesc zodia mea (si a consortului meu iubit, bineinteles), si, dupa ce am descoperit ca zodia lui + zodia mea intra in categoria "Impusca-te acum!" , m-am hotarat sa postez extrase din articol si aici, sa va delectati si voi, si sa vedeti ce surprize descoperiti :)!

La mine e cam asa....o parte avedarat, o parte flagrant de neadevarat, si o parte...asa si asa. Sau poate sunt eu o ciudata, si nu ma incadrez :)))

LEU
Simbol: Leul, regele junglei, leonin, stapanul regatului. Matelor astea le place sa isi rontaie prada. Tacticos.

Element: Focul. Focul leonin este flacara constanta si extrem de fierbinte a Soarelui (cam 100.000 de grade Celsius). De la distanta, incalzeste. Apropie-te si te faci friptura. Joaca-te cu focul asta si o sa te arzi foarte rau.

Calitate: Fix. Leii sunt fixati pe parerea foarte buna pe care o au despre persoana lor. Sau sunt fixati pe corpul tau asudat, terminat, care cere indurare.

Guvernator: Soarele. Bai de soare, insolatie, arsuri. Conducator exaltat al universului, patului, canapelei si telecomenzii. (la capitolul telecomanda au dat-o in bara.)

Activitate preferata: Sa dea ordine.

Carte preferata: „Intimidarea pentru toti”.

Model in viata: Foghorn Leghorn.

Idol romantic: Johnny Bravo.

Slujba ideala: Seful suprem al tuturor sefilor.

Prima intalnire ideala: Celalalt lesina cand il/o vede, se topeste la restaurant, gangureste de fericire cand este prezentat/a prietenilor si cere in genunchi sa faca sex. Sterge pantofii inainte sa plece.

Fraza cheie: „Ti-ai facut-o cu mana ta!”

Fraza de agatat tip: „Incearca ce e mai bun si o sa uiti restul!”

Parte a corpului: Incheietura mainii. Vesnic rasucita de la atata aruncat zarurile pentru bani de paine. (Nici aici nu se potriveste chiar de loc)

Zona erogena: Inima. Laudele si un cercel in sfarc sunt cheia reusitei.(Laudele, da. Cercelul...nu prea cred!)

Stil romantic: Domn si Stapan absolut. (Hm, n-ar fi rau)

Ciudatenie sexuala: Adora ca celalalt sa faca tot. Si se asteapta la multumiri profunde dupa.(Nuuuu!)

SUNT:

- Egocentrici, in stare sa te calce in picioare, cer non-stop atentie, purtarea de copil razgaiat este eclipsata doar de incercarile constante de a face pe seful cu toata lumea.

- Se cred centrul universului tuturor celorlalti. Venerarea in genunchi si adorarea pe coate sunt singurele variante acceptate.

- Sunt fie zgomotosi, abrazivi si dictatori fie linistiti, demni si vicleni. Nu exista Lei timizi.(Corect!)

- Sunt teatrali, nu practici. Nevoia lor constanta de a fi in centrul atentiei adesea ii face sa joace rolul regelui exilat si nefericit.

- Au sindromul „aici si acum”. Adica nu au abilitatea sa inteleaga valoarea atentiei in timp fata de o idee sau o relatie.(fals)

- Daca te certi cu ei, o sa raga indignati. Daca printr-o minune ai ultimul cuvant intr-o disputa, o sa se chiorasca la tine in tacere inainte sa se retraga in umbra, unde planuiesc urmatorul atac.


EA (pe EL l-am sters, nu ma interesa!)

Loiala, de cursa lunga si sincera. Are un magnetism animal fantastic, indiferent de ce poarta. Cauta un partener atent, romantic si caruia ii place sa munceasca. Este sentimentala si amuzanta… DAR:

- Indiferent de cat de linistita si fermecatoare e Leoaica de langa tine, ghearele ei sunt la fel de ascutite ca ale fiarei cu acelasi nume din Africa. Matele blande pot zgaria foarte rau! (cam da!)

- Se zice ca o femeie trebuie sa fie o regina in societate, o gospodina acasa si o tarfa in pat. Leoaica tinde sa aplice ultima varianta pentru orice situatie din viata. E unica femeie in stare sa isi scrie singura numarul de telefon pe peretii unei bai publice. Deviza ei e „daca ai cu ce, lauda-te. Daca nu, prefa-te ca ai!”(fals, fals, fals- Preferam sa fim toate trei la un loc!)

- Poate sa se joaca de-a pisica in calduri, dar e mai interesata de putere decat de sex. Iubeste barbatii cu putere sau care stiu pe cineva care are putere.

- Ca tot veni vorba de romantism, ideea ei de manifestari romantice include telefoane in fiecare zi, flori in fiecare saptamana si escapade romantice in fiecare luna. Daca o sa aiba salariul ei personal, o sa il cheltuie pe tot pe augusta sa persoana. (Adica o leoaica nu poate avea familie, copil, nu poate cheltui tot salariul pentru printesica mica?)

- Ii place umorul, umorul ei personal adica. Cand pare naturala si neglijenta, fii sigur ca a exersat atitudinea respectiva vreo doua luni inainte. Rade singura la glumele ei.

- Cere foarta multa atentie. Tacuta si regala sau vulgara si nestapanita, in ambele cazuri vrea toata atentia/tot salariul/toata viata ta.

Cum il depistezi: Nu ai cum sa il ratezi, ca intrarea lui e precedata de tobe. In cazul nefericit cand ai ratat, nu te ingrijora, ca e foarte simplu de gasit. E ala din lumina reflectorului. De asemeni, o sa remarci mana divinitatii scriind pe aureola din jurul capului sau „Femei ale lumii, iata darul meu catre voi. Cu stima, Dumnezeu. P.S. Cine nu crede in mine, poate sa il ia pe el drept idol.”

Unde il gasesti: Oriunde exista o audienta (adica mai mult de o persoana).

Cum il intrigi: Uita-te la el cu o privire inocenta si susura-i: „Vai, ce barbat frumos si puternic esti…”, „O, mi-as dori sa fiu si eu la fel de desteapta/curajoasa/amuzanta ca si tine!” sau „Nu esti cumva vreo vedeta?” sau pur si simplu atarna-ti o oglinda de gat si nu zi nimic.

Prima intalnire: O sa fie destul de placuta. Nu i-ai auzit inca toate povestile despre viata lui, asa ca sunt inca interesante. Si o sa mai fie si la a doua intalnire.

Cand o faci: La a treia intalnire, cand o sa vrei sa scapi de reluarea acelorasi tampenii prezentate sub forma „epopeea vietii Leului”. Cu sexul ii inchizi gura. Desigur, dopurile in urechi sau sa refuzi sa il mai vezi vreodata functioneaza la fel de bine, dar plecam de la premisa ca deja te-ai indragostit nebuneste de el (dupa doua intalniri) si ca viata ta nu mai are nici un sens fara prezenta lui.
Cum te descurci cu un Leu?

- Leii au nevoie de respect. (da)
- De obicei, ragetul lor e mai infricosator decat ghearele din dotare. (Normal, noi nu stapanim cu forta fizica :))

- Atentia si laudele o sa il faca sa toarca. (Exista si lei mai destepti decat atat! Nu ne subestimati.)

- Un cadou scump e mai bun decat multe nimicuri romantice.(Normal, nu ne plac nimicurile!)

- Iau foc daca le ignori ragetele. (Cam da)

Cum se inteleg cu altii?

Pariaza pe: Berbec, Gemeni, Balanta, Sagetator.

Doar prieteni: Leu, Pesti.

Impusca-te acum: Taur, Fecioara, Scorpion, Capricorn. (aici e faza cea mai tare, barbatul vietii mele si sufletul meu pereche e un Taur. Si uite ca nu simt nevoia sa ma impusc, nici eu, nici el. Si, prajitura de pe tort, fetita mea e Fecioara. daca as fi o horoscopista, acum ar fi momentul sa decid sa ma sinucid, nu?)

Oaia neagra: Varsator, Rac.


Sursa: Ciresica MaMeMiMoMu
http://candvaundevacumva.wordpress.com/2009/10/20/vechi-dar-foaaaaaaaarte-comic/#comment-4344

marți, 16 martie 2010

Campanie de testare a sapunurilor Lorelai


http://www.super-parinti.com/cosmeticeigienadetergenti-f40/campanie-de-testare-sapunuri-naturale-manufactura-lorelai-t322.htm#3960

Manufactura Lorelai si Super Parinti va invita la o campanie de testare a sapunurilor 100% naturale, fabricate manual in Romania. Campania se va desfasura in perioada 12 martie- 16 aprilie, fiind oferite spre testare mostre din toate gamele de sapunuri Lorelai.

Cele mai complexe review-uri vor fi premiate, astfel:
Premiul I: Un cos cadou cu 3 sapunuri si doua bile de baie efervescente.
Premiul II: Un cos cadou cu doua sapunuri si un set de bile de baie efervescente.
Premiul III: Un sapun si un set de bile de baie efervescente.

Va invitam sa testati un sapun fabricat manual, cu multa dragoste. Un sapun Simplu. Natural. Altfel. Sapunul Lorelai.

joi, 11 martie 2010

Tema de casa- de la Umbrela verde

Prietenii de la Umbrela verde ne-au dat o tema de casa- ce i-am spune vedetei preferate sa o convingem sa se implice mai mult in actiunile de protectie a mediului.
Eu (ca un elev cuminte si silitor) am preluat tema, numai ca o rastalmacesc un pic, si scriu ce vreau eu ( ca un student care nu stie ce l-a intrebat profesorul pentru ca l-a citit toata noaptea pe Coelho, si da raspunsuri la intamplare).

Deci, astazi voi scrie despre interviul meu imaginar cu vedeta mea preferata- Tudor Gheorghe - nu stiu daca intra la categoria "vedete" sau la categoria "Maestrii Sufletului Romanesc", ceea ce e cu totul altceva, mult mai profunda si mai intima.

Initial am vrut sa fac acest reportaj exact sub forma de interviu, dar mi-a fost teama sa nu il lezez (neintentionat) pe cel pe care il respect si il admir atat de mult, asa ca improvizez pe parcurs, pentru a exprima cat mai bine ceea ce simt eu.

Deci, sa incepem: va voi prezenta rezumatul unui interviu imaginar cu Maestrul Tudor Gheorghe, avand ca tema "Preocuparea fata de mediu".

Principalele subiecte pe care Maestrul le-a dezvoltat, la rugamintea reporterului au fost legate de implicarea vedetelor in actiunile de protectia mediului, si de implicarea Domniei sale in aceste actiuni. Mesajul care ne-a fost transmis a fost unul scurt, trist si cuprinzator: Lumea a uitat sa se bucure de natura. Suntem consumati in goana zilnica intre servicii, hipermarketuri si malluri, traim doar in masini, vesnic grabiti si vesnic in intarziere. Nu ne place iarna, din cauza circulatiei ingreunate, ne plictiseste primavara cu ploile ei, vara e prea cald...si tot asa. Nimeni nu se opreste o clipa sa se bucure de frumusetea naturii, sa o simta in sangele si sufletul lui. Asta trebuie sa invatam cu totii, sa ne oprim o clipa si sa comtemplam maretia naturii. Sa o iubim. Dupa aceea, totul va decurge firesc, de la sine. Cum sa nu protejezi ceva ce iubesti, ceva ce iti este indispensabil?

Personal, cred ca este un sfat bun. Cand vom deveni dependenti de aer curat si de miros de salcami, vom avea grija sa avem mereu aer curat si salcami. Nu stiu daca din egoism sau din dragoste de natura. Poate un pic din amandoua. Dar ce mai contaza, atata vreme cat vom face ceva pentru Natura?

PS: Colegii de la Umbrela Verde,. sa nu va suparati pe mine ca v-am intors tema cu susul in jos :) A fost din dragoste de salcami!