luni, 24 ianuarie 2011

Pure Indulgence - Matcha


Matcha este cuvantul japonez care descrie pudra de ceai verde, folosita in ceremonia ceaiului. Duce cu gandul la atingerea starii zen, a linistii supreme. Puritate. Armonie. Contopire cu universul.


Pure Indulgence – Matcha a luat nastere din contopirea unei retete bogate in ulei de masline si unt de shea cu extractul de ceai verde, minunat elixir al tineretii. Reusitului amestec i s-au adaugat si uleiuri esentiale proaspete, racoroase, pentru a-l sublima intr-o clipa de calm energizant. A aparut un sapun super hidratant, cu o spuma fina si cremoasa, care contine tot secretul ceaiului verde, folosit din timpuri stravechi de vestitele gheise.

Pure Indulgence – Matcha vă va oferi o experienţă de calmare si energizare a spiritului, pe langa cea de hidratare a corpului, ori de căte ori il folosiţi.

Fiecare bucată este tăiat manual şi cântăreşte aproximativ 110g. Datorită faptului că sunt fabricate manual, în şarje mici, aspectul şi culoarea săpunutilor pot diferi uşor de la o şarjă la alta.

Recomandări: - pentru toate tipurile de ten, în special pentru tenul uscat sau sensibil.
                        -poate fi folosit pentru faţă şi corp.

Ingrediente: ulei de măsline, ulei de palmier, apă, hidroxid de sodiu, unt de shea, ulei de cocos, extract de ceai verde, uleiuri esenţiale

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu