duminică, 30 ianuarie 2011

Mare lansare aniversara

Pentru ca la inceputul lunii februarie magazinul online al Manufacturii Lorelai implineste un an, a venit timpul pentru o noua lansare, asa...aniversara.
Deoarece multi clienti dragi noua ne-au spus ca sapunurile miros senzational, dar ca regreta faptul ca uleiurile esentiale nu persista mai mult pe piele, ne-am gandit la un produs care sa lase in urma lui miresme. Asa ca anuntam cu mandrie ca de astazi, in magazin, este disponibila o noua categorie de produse: Lumanarile de masaj.

Combinand minunatul unt de shea cu mult ravnitul ulei de migdale, si picurand uleiuri esentiale alese cu grija, ce poate iesi? Un hidratant perfect, care se absoarbe in piele si o lasa parfumata discret o perioada indelungata, aducand in acelasi timp aportul aromoterapeutic al componentelor volatile. Daca acest hidratant il alintam cu ceara pura de soia, vestita pentru arderea sa netoxica, fara fum, pentru prietenia fata de mediul inconjurator si, mai ales, pentru punctul de topire scazut, ce vom obtine? O lumanare de masaj!
Se aprinde fitilul (care este din bumbac 100%, pentru ca este pacat sa aducem intre aceste minuni ale naturii lucruri sintetice) si se lasa sa arda 5-10 minute, pana ce incepe sa se formeze lichidul binefacator. Cand s-a obtinut o cantitate suficienta de lichid, se stinge lumanarea si se toarna lichidul in palma, sau direct pe pielea voastra (sau a partenerului, de ce nu:). Lichidul obtinut are cu cateva grade mai mult ca temperatura corpului, astfel incat nu arde, iar senzatia obtinuta este de milioane.

Practic, o lumanare de masaj are mai multe functii:
-ambientala, in primul rand. Fie ca o aprindeti intr-o seara romanica in doi, sau ca o aprindeti pe marginea cazii, in timpul unei bai lungi si relaxante, creaza o atmosfera calda si intima, fa a incarca aerul cu compusi toxici, ca lumanarile sintetice
-hidratanta. Lichidul obtinut poate fi masat pe zonele aspre, uscate, sau chiar pe tot corpul, obtinand o piele ca de regina, matasoasa si inmiresmata (Cleopatra se ungea cu uleiuri parfumate pentru a fi seducatoare, noi putem folosi aceasta varianta...sofisticata, dar la fel de inmiresmata)
-seductie la pachet. Ce poate fi mai seducator decat sa ii oferiti partenerului un masaj senzual, cu un lichid cald si afrodisiac, care va starni noi dorinte sau...sa ii cereti sa va ofere acest masaj? Doar imaginatia va este limita in gandirea unei seri perfecte in doi.

Ingredientele acestei minuni in borcan sunt putine si simple: ceara de soia, unt de shea, ulei de migdale si uleiuri esentiale. Fara conservanti sau parfumuri sintetice, lumanarea de masaj va va rasfata pielea 100% natural, dupa ce in prealabil v-a adus intr-o stare de relaxare emotionala. Simplu si perfect.

Va invitam in magazinul nostru, pentru a va alege un rasfat binemeritat, o lumanare de masaj Fire &Ice, care va condimenta o noapte salbatica cu iz de menta si seductie de bergamot, sau o Love Spell, afrodisiaca prin excelenta, in care seara prinde note senzuale de Yang-Ylang, imbratisate cu tandrete de note de varf de geraniu si portocala.

Senzualitate si hidratare, in Lumanarea de Masaj Lorelai!

luni, 24 ianuarie 2011

Pure Indulgence - Matcha


Matcha este cuvantul japonez care descrie pudra de ceai verde, folosita in ceremonia ceaiului. Duce cu gandul la atingerea starii zen, a linistii supreme. Puritate. Armonie. Contopire cu universul.


Pure Indulgence – Matcha a luat nastere din contopirea unei retete bogate in ulei de masline si unt de shea cu extractul de ceai verde, minunat elixir al tineretii. Reusitului amestec i s-au adaugat si uleiuri esentiale proaspete, racoroase, pentru a-l sublima intr-o clipa de calm energizant. A aparut un sapun super hidratant, cu o spuma fina si cremoasa, care contine tot secretul ceaiului verde, folosit din timpuri stravechi de vestitele gheise.

Pure Indulgence – Matcha vă va oferi o experienţă de calmare si energizare a spiritului, pe langa cea de hidratare a corpului, ori de căte ori il folosiţi.

Fiecare bucată este tăiat manual şi cântăreşte aproximativ 110g. Datorită faptului că sunt fabricate manual, în şarje mici, aspectul şi culoarea săpunutilor pot diferi uşor de la o şarjă la alta.

Recomandări: - pentru toate tipurile de ten, în special pentru tenul uscat sau sensibil.
                        -poate fi folosit pentru faţă şi corp.

Ingrediente: ulei de măsline, ulei de palmier, apă, hidroxid de sodiu, unt de shea, ulei de cocos, extract de ceai verde, uleiuri esenţiale

sâmbătă, 22 ianuarie 2011

O noua gama de sapunuri: Lorelai - Pure Indulgence (Shea Soaps)



Pure Indulgence este a doua gamă de săpunuri Lorelai, completând gama Lorelai- Classics cu săpunuri bogate în unt de shea, special concepute pentru hidratarea şi răsfăţul pielii sensible sau uscate. Săpunurile din această gamă conţin amestecuri de uleiuri esenţiale pentru atingerea echilibrului şi armoniei, atât la nivel fizic, cât şi psihic.

Principala caracteristică a săpunurilor din gama Pure Indulgence este combinaţia reusită dintre hidratarea şi confortul oferit de untul de shea prezent în cantitate mare în săpunuri şi componenta aromoterapeutică, care a fost dusă la un alt nivel. Dacă gama Lorelai- Classics conţine uleiuri esenţiale singulare sau în combinaţii clasice, noua gamă propune combinaţii mult mai elaborate şi inedite, care vor da şi numele fiecărui săpun. Întregul proces de creaţie s-a bazat pe certitudinea că un anumit amestec de uleiuri esenţiale va exercita un efect mult mai mare decât suma efectelor separate ale componenetelor, la nivel fizic şi emoţional. Aroma fiecarui sapun este foarte discreta, naturala, pentru a induce o stare de spirit suav, pe nesimtite.

Cladite pe o baza de uleiuri vegetale in care predomina uleiul de masline, pentru a obtine un sapun delicat prin excelenta, sapunurile sunt imbogatite cu cantitati mari de unt de shea pur, nerafinat, provenit din fairtrade. Tocmai aceste cantitati mari din aurul galbui al femeilor dau sapunurilor o tenta crem, in care valurile de la suprafata isi etaleaza textura.


Mi-am rezervat dreptul de a îmi ţine audienţa un pic în suspans, astfel încît voi prezenta săpunurile acestei game pe rînd.


Pure Indulgence – Tranquility


Baza acestui săpun constă într-un procent mare de ulei de măsline, la care se adaugă ulei de cocos, pentru o spumă abundentă, ulei de palmier, pentru a conferi duritate săpunului, şi deja faimosul unt de shea. După saponificare, se adaugă o nouă cantitate generoasă de unt de shea, care va da calităţile hidratante şi emoliente ale săpunului, şi se vrăjeşte cu o combinaţie de uleiuri esenţiale calmantă, liniştitoare. Componentele aromoterapeutice (uleiuri esenţiale de citrice, combinate cu un strop de uleiuri esenţiale proaspete, fresh) conferă o senzaţie de pace interioară, de relaxare şi destresare.
Pure Indulgence – Tranquility vă va oferi o experienţă serenă, de “rupere de lume” şi de regăsire de sine, ori de căte ori il folosiţi.

Fiecare bucată este tăiat manual şi cântăreşte aproximativ 100g. Datorită faptului că sunt fabricate manual, în şarje mici, aspectul şi culoarea săpunutilor pot diferi uşor de la o şarjă la alta.

Recomandări: - pentru toate tipurile de ten, în special pentru tenul uscat sau sensibil.
                        -poate fi folosit pentru faţă şi corp.

Ingrediente: ulei de măsline, ulei de palmier, apă, hidroxid de sodiu, unt de shea, ulei de cocos, uleiuri esenţiale.