marți, 20 noiembrie 2012

O papusa neinfricata- Dasa

V-o prezint pe Dasa!

Dasa este o papusa naturala de 40 de cm, roscata si neinfricata. Debordand de energie, Dasa s-ar juca intruna. Si-a pus in gand sa o ajunga pe Rapunzel cu cositele, dar n-a luat in calcul timpul pe care trebuie sa-l petreaca la coafor...

Fara alte cuvinte...Dasa!









E atat de naturala si dragastoasa, ca eu m-as juca intruna cu ea. Voi nu?

8 comentarii:

  1. Dasa nu e de vanzare, este a Dariei :)

    Dar pentru cei interesati pot crea papusi dupa dorinta inimii lor (blonde sau brunete, cu ochisorii verzi, caprui sau albastri, cu par mai lung sau mai scurt, in fine, cam cum doreste fiecare). Cea mai mare calitate a acestor papusi "cu suflet", cum le spun eu, e ca se lipesc de sufletul celui care le primeste, cum alte jucarii nu o fac...

    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau si eu o papusa! Imi spui cat ma costa?

    RăspundețiȘtergere
  3. O papusa ca Dasa, de 40 cm,costa 150 RON.
    Pe toti cei interesati ii rog sa ia in calcul un termen de livrare de aproximativ 3 saptamani de la data comenzii, dar fiind faptul ca intreg procesul de confectionare a unei papusi este manual, inclusiv croirea rochitelor si crosetarea pulovaraselor/botoseilor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ok , vreau o papusa, te rog sa-mi scrii la adresa mea de e-mail stefanescu_sofia@yahoo.com.
    Problema e ca sunt din Pitesti, dar vorbim pe mail.
    Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Este superba Dasa, eleganta, cu stil, coafata frumos, foarte draguta, iar creatoarea inzestrata cu mult talent si indemanare. Felicitari pentru ceea ce faceti.

    RăspundețiȘtergere
  6. Multumesc mult, Adina, incerc sa torn ce e mai bun in mine in aceste papusi. Cred ca este esential ca fiecare jucarie a unui copil sa fie incarcata cu energie poozitiva si ganduri bune :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, asa este atunci cand lucrezi din dragoste si pasiune, prin ceea ce faci tranzmiti starea de bine si energia pozitiva celor la care ajung minunatele papusi.
    Te admir!

    RăspundețiȘtergere