luni, 16 februarie 2015

Ulei de masaj anticelulitic

Va place de ea?...si mie :)

Nu sunt eu adepta stilului "sexos", dar am ajuns la o concluzie adevarata (cred eu): in adancul sufletelului ei, oricarei femei i-ar placea sa arate de milioane. Eu militez pentru dragostea de sine, e bine sa ne acceptam si sa ne iubim asa cum suntem, pentru ca suntem frumoase asa cum suntem. 
Dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa avem grija de noi . Nu-i asa?  :) 

Sa revin...si mie imi place de ea.

Care-o fi reteta? Sa ghicesc...
-mancare sanatoasa (da, accept acest ingredient, e pertinent :)
-sport/fitness/zumba/...la greu (ce ziceti de lectii de tango, zilnice?...avandu-l ca partener pe Antonio Banderas...cred ca pot accepta si acest ingredient)
-si...Uleiul de masaj anticelulitic de la Manufactura Lorelai!

Pai? De ce?
Pentru ca...

...este un ulei de masaj special conceput pentru zonele cu probleme.

...are la baza uleiul de susan, care este utilizat in masaj din timpul Vedelor. Expertii in ayurveda il considera cel mai bun ulei de masaj. Este bogat in acizi linoleici, si are proprietati antibacteriene, antiinflamatorii si antioxidante. Este un ulei hranitor, previne deshidratarea pielii, lasand-o catifelata si hidratata.
Hranitor, calmant si conferind caldura, uleiul de susan este un ingredient fundamental in traditia masajului ayurvedic in India. Auto-masajul cu ulei de susan are urmatoarele beneficii:
-intareste capacitatea organismului de a face fata stresului
-sustine rezistenta organismului
-hraneste masa musculara si osoasa
-sustine buna functionare a sistemului nervos si a intelectului
-hraneste pielea si parul.

...contine o sinergie de uleiuri esentiale pure, binecunoscute pentru efectele anticelulitice si de imbunatatire a circulatiei locale. Uleiurile esentiale de chiparos, fenicul, scortisoara, grapefruit si cedru sunt perfect dozate si echilibrate, pentru a obtine un ulei de masaj placut si eficient in acelasi timp.

Uleiul esential de grapefruit este binecunoscut pentru numeroasele efecte benefice. Elimina toxinele din corp si poate fi utilizat pentru a impiedica continuarea acumularii de celulita.

Uleiul esential de chiparos este puternic astringent, intensificand circulatia sangvina si impiedicand retinerea de fluide in corp. De asemenea, ajuta la eliminarea toxinelor si, prin tinerea sub control a tuturor acestor factori, ajuta la eliminarea celulitei.

Uleiul esential de fenicul are excelente proprietati de curatare si tonifiere a pielii, care il recomanda ca un component de nelipsit in produsele anticelulitice.

Uleiul esential de scortisoara primeste un punctaj dublu, din partea mea. Nu numai ca ajuta la intarirea tesuturilor conjuctive si intensifica circulatia sangvina, dar are si un efect afrodisiac. Pe cale de consecinta, lupti cu celulita, si in acelasi tip te simti bine, te simti iubita si, cine stie, probabil ca si partenerul tau se va simti la fel! :)

Uleiul esential de cedru completeaza reteta. Proprietatile tale astringente, anti-seboreice si antiseptice, precum si mirosul linistitor, de padure, aduc o nota finala unei formule anticelulitice de lux, care iti va lasa pielea fina, neuleioasa si placut mirositoare. 

Ambalajul este special ales pentru o manipulare usoara, fiind prevazut cu pompita dozatoare. Plus ca este reciclabil :).

Recomand masajul zilnic, insistand asupra zonelor problematice. Plus o portie de tango argentinian. Tot zilnic. Succes garantat :)

Nu este recomandat in timpul sarcinii si alaptarii.

Disponibil in magazin.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu