sâmbătă, 19 decembrie 2009

Cadouri inedite, pe ultima suta de metri

Pentru toti cei care doresc sa ofere un cadou unic celor dragi, dar au ramas pe ultima suta de metri in pana de idei, Manufactura Lorelai va ofera o solutie: acelasi sapun 100% natural Lorelai, intr-o forma de zile mari: bile de sapun, ambalate festiv, numai bune de pus sub brad.
Bilele de sapun se numesc exact ca si sapunul original, asa ca nu le mai trec denumirile aici. Daca doriti sa comandati, pur si simplu mentionati denumira sapunului si forma (ex.: Bila de sapun Prinzatorul de Vise). Bilele au aproximativ 85 de grame si costa 10 RON. Sunt prinse pe un cartonas, legate cu sfoara naturala si decorate cu crengute naturale, inmuiate in bronz. Pentru fiecare bila putem face o eticheta personalizata, cu urarea Dvs. catre cei dragi.
sapun natural Manufactura Lorelai
Sapun natural manufactura Lorelai, bile diverse

2 comentarii:

  1. draga mea.,scriu aici sa vada toata lumea:)
    Am primit joi pachetul , miroase exceptional!!!
    dar nu l-am desfacut pt ca vom pleca zilele astea din Bucuresti si o sa pun acolo sub brad cadourile, nu avea sens sa scot acuma...dar...moooooooooooor de curiozitate:)))))

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce ma bucur ca iti place cum miroase! Adevarul e ca se vede diferenta intre parfumurile sintetice din cosmetice si cele naturale...cele din urma parca te binedispun instantaneu!

    RăspundețiȘtergere