marți, 8 decembrie 2009

Impresii de la "Bazar"



A trecut deja mai mult de o saptamana de la "Bazarul lui Mos Nicolae", targul handmade la care am participat, si eu de-abia astazi mi-am facut timp sa scriu primele impresii (ce sa-i faci, timpul chiar zboara!).
Ei bine, iacata impresiile mele...
A fost o experienta inedita. Am intrat pentru prima oara in lumea "artistilor", a acelora a caror preocupare de capatai este sa creeze lucruri minunate, cu care sa ne faca vietile mai frumoase, mai colorate, mai vesele. E o lume boema, care parca te transpune in alt secol, sau mai bine zis in acelasi secol, dar intr-un univers paralel. Se vede de departe dragostea lor pentru ceea ce fac, pasiunea pe care o pun in fiecare obiect iesit din mainile lor, fie ca este vorba de o bijuterie, niste botsei pentru copii sau obiecte de decor. Se ghiceste uitarea de care sunt stapaniti cand creeaza, detasarea de lumea reala, cu toate necazurile si mizeriile ei. Se vede cat se bucura cand cineva le cumpara micile comori, nu pentru banii castigati, ci pentru faptul ca acel cineva s-a indragostit de acel obiect. Se vad multe...Pacat ca nu am eu cuvintele potrivite pentru a descrie tot ce am simtit. A fost tare frumos...Cand am iesit de acolo, pe langa bucuria ca lumea a apreciat sapunurile mele, ma stapanea si un preaplin de fericire, de magie datorat atmosferei generale de acolo...
Nu-i de mirare ca abia astept sa particip si la "Bazarul lui Mos Craciun"!

2 comentarii:

  1. Buna. Sapunurile tale arata fantastic, in afara de targuri unde le putem vedea/cumpara?

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna, Camelcutza, si multumesc mult pentru aprecieri! Sapunurile Lorelai vor fi disponibile in curand pe site-ul www.manufacturalorelai.ro. In curand, adica sper ca pana la Craciun. Daca vrei ceva pana atunci, imi poti scrie pe lorianandreea@yahoo.com, si eu iti dau cu placere toate informatiile, inclusiv mai multe poze/descrieri ale fiecarui sapun, precum si recomandarile de utilizare (tip de piele, stare de spirit etc).
    Cu drag, Loriana

    RăspundețiȘtergere