miercuri, 9 decembrie 2009

Sapun natural Lorelai - discounturi si cadouri pentru toata lumea!



Dupa cum am promis, revin cu oferta completa a Manufacturii Lorelai. Pe scurt, ca sa nu plictisesc pe nimeni. De astazi Manufactura Lorelai este oficial deschisa, toate produsele pe care le voi prezenta sunt pe stoc, si timp de o saptamana vor beneficia de un discount de 10%. Mai mult, la comandarea a minim 3 sapunuri, beneficiati de un discount de 15% din pretul listat.
Asa...sa incepem defilarea...

Sapun natural "Cafeaua Dementa"

Un sapun proaspat, revigorant si energizant, cu ulei esential de menta si cafea macinata, cu efect usor exfoliant. Tonifica si revigoraza pielea, lasand-o supla si catifelata, iar uleiul esential de menta, prin proprietatile sale aromoterapeutice, confera vitalitate, energie si optimism.
Pret: 12 RON/bucata a 100 g.


Sapun natural "Prinzatorul de Vise"


Un sapun cremos, imbogatit cu ulei esential de levantica, pentru relaxarea totala a trupului si a mintii. Calmant si relaxant datorita proprietatilor aromoterapeutice ale levanticii, acest sapun ajuta la indepartarea stresului si a oboselii acumulate, pregatindu-va de un somn linistit. Florile de levantica organica presarate deasupra ii confera un farmec aparte,inedit.
Pret: 12 RON/bucata a 100 g.


Sapun natural "Perfect Gentleman"


Proaspat, revigorant si energizant! Sapunul gentlemanului perfect! Spumeaza doar atat cat trebuie, argila verde ii confera un usor efect exfoliant si detoxifiant, iar uleiul esential de rozmarin te improspateaza instantaneu, creand premisele unei zile perfecte.
Pret: 12 RON/bucata a 100 g.



Sapun natural "Lapte si Miere"


Special conceput pentru pielea sensibila, acest sapun benficiaza de proprietatile miraculoase ale laptelui si mierii, preferatele Cleopatrei in ritualul ei de frumusete. Spuma creamoasa si abundenta curata delicat, in timp ce laptele si mierea hranesc si hidrateaza pielea, lasand-o supla si intinerita. Mirosul sau delicat provine exclusiv de la miere, acest sapun fiind cerat pentru persoanele alergice la uleiurile esentiale.
Pret: 10 RON/bucata a 1oo g;
8.5RON/bucata a 80 g.


Sapun natural "Senzatii"

Arome invaluitoare, texturi inedite si culori senzuale...un sapun perfect, special conceput pentru rasfatul suprem al pielii si al simturilor...Spuma abundenta si cremoasa te mangaie, in timp ce argila rosie are un efect de curatire, lasand pielea intinerita. Amestecul de uleiuri esentiale de Ylang-Ylang, patchouli si lavanda induce o stare de euforie si romantism.
Pret: 12 RON/bucata a 80 g.



Sapun natural "Fulgusoara"


Un sapun delicat ca si pielea sensibila a copiilor,hidratant si hranitor datorita adaosului de ulei de musetel si de galbenele. Baita devine o placere cu spuma bogata si pufoasa, iar pielea respira libera de chimicale. Nu contine uleiuri esentiale.
Pret: 10 RON/bucata a 100 g


Sapun natural "Magia Cafelei"

Cadoul ideal pentru iubitorii cafelei, acest sapun luxos te cucereste cu aroma intensa de scortisoara, cu spuma bogata si aspectul inedit. Formula sa hidratanta curata delicat pielea, protajandu-i stratul natural de sebum si impiedicand deshidratarea, in timp ce extractul de cafea tonifica si stimuleaza circulatia pielii. Un cadou perfect pentru un spirit liber!
Pret" 12 RON/bucata a 100 g.

12 comentarii:

  1. poate ai mai scris undeva, da cum fac sa comand, ca suna bestial:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna Lorelai :)
    ma bucur ca te-am gasit dar as dori sa comand si nu stiu cum:)
    Lotusul:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pentru comenzi sai orice alte informatii, va rog sa imi scrieti la adresa lorianandreea@yahoo.com.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, as vrea si eu sa fac o comanda,pentru nepotica mea,dar vroiam sa stiu daca sapunurile tale au avizul ministerului sanatatii,precum si la ce laborator ai facut analizele.Multumesc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna, Iulia
    Sapunurile sunt in curs de notificare (toate conditiile sunt indeplinite, toate documetele sunt trimise la Minister). In ceea ce priveste analizele, dupa ce am stabilit retetele finale am facut neoficial un set de analize, care au iesit OK, iar acum am trimis din nou la analize, de data aceasta oficial, pe firma, si asa mai departe. Laboratorul care efectueaza analizele este SC LABOREX 2000 SRL, Bucuresti. De asemenea (si eu consider asta cel mai important aspect) am facut teste de compatibilitate dermatologica, la un centru prestigios din Bucuresti, reprezentant al firmei internationale EVIC (care se ocupa exact cu analize ale produselor cosmetice). Firma se numeste SC BIO HIGH TECH SRL Bucuresti, si am raportul lor de studiu, dupa testarea a 11 subiecti in conditii de expunere extrema; raportul subliniaza faptul ca produsul prezinta o compatibilitate totala cu pielea.
    In ultimul rand, ca o concluzie personala: eu folosesc sapunurile mele si pentru fetita mea, Daria, care are 2 ani si 4 luni, si pielitei ei ii merge foarte bine (si, crede-ma, nu as risca nimic in ceea ce o priveste :)))). Pentru orice alte informatii, iti stau la dispozitie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Felicitari pentru sapunuri! si pentru prezentare! Vanzare buna!

    RăspundețiȘtergere
  7. Bine ai venit, Madame! Ma bucur ca iti plac!

    RăspundețiȘtergere
  8. Felicitari, sapunurile tale arata....delicios :) Abia astept sa ma rasfat si eu si pe ai mei. Te pup, C

    RăspundețiȘtergere
  9. zambet de lapte si miere :)

    am incercat acest sapun si este absolut delicios:)
    cu drag, Lotusul

    RăspundețiȘtergere
  10. E absolut fantastic ce faci. Felicitari si ma bucur ca exista oameni ca tine.
    monu

    RăspundețiȘtergere