marți, 23 februarie 2010

Bile de baie efervescente: mici placeri, mare efect




Pentru ca vine primavara, se apropie 1 si 8 Martie, si pentru ca fiecare dintre noi avem lista noastra de mame, prietene si surori pe care vrem sa le "cadorisim" si sa le rasfatam cu aceste ocazii, Manufactura Lorelai va ofera un mic rasfat delicios: bile de baie efervescente, in forme atragatoare, numai bune de expus in baie.
Cand sunt aruncate in apa, bilele se rotesc, se invartesc, se topesc de placere, si elibereaza uleiuri esentiale, care parfumeaza placut apa, patrunzand in piele si actionand benefic la nivelul acesteia. Mai mult, aroma se va raspandi in intrega incapere, completand baia cu o experienta aromoterapeutica, pentru o relaxare completa a trupului si a mintii.
Bilele efervescente se gasesc in patru variante: relaxante (cu ulei esential de levantica si flori de levantica), energizante (cu ulei esential de menta si ceai verde), afrodisiace (cu ulei esential de Ylang-Ylang si petale de trandafiri) si tonice(cu ulei esential de portocale si flori de galbenele).
Bilele pot fi folosite si la baita copiilor mai mari de 2 ani, recomandate fiind cele cu uleiuri de levantica sau portocala.

Haideti sa ne rasfatam doamnele speciale din viata noastra! Si haideti sa ne rasfatam si pe noi putin!

2 comentarii: