miercuri, 3 februarie 2010

Micul meu magazin on-line...


...e gata! Cu ajutorul unor persoane foarte dragi mie, care au aparut in viata mea providential, am modelat site-ul www.manufacturalorelai.ro dupa visele si dorintele mele. Si, ca atare, exprima foarte bine esenta sapunurilor Lorelai. SIMPLU. NATURAL. ALTFEL.
Va invit cu mult drag sa ma vizitati in noua locatie, pentru o incursiune in lumea sapunului natural. Sa cititi de ce sapunurile naturale sunt mai bune decat cele sintetice. Sa urmariti parada sapunurilor Lorelai, care sunt 100% naturale, fabricate manual, cu ingrediente alese cu grija, si cu un strop de suflet amestecat in compozitie. Sa va lasati purtati de aromele uleiurilor esentiale, pentru a va rasfata si trupul, si spiritul. Si sa imi spuneti ce credeti. Ce doriti. Ce visati.
Lasati-va purtati de un strop de magie naturala, prin Manufactura Lorelai!

www.manufacturalorelai.ro

3 comentarii:

  1. sa fie intr-un ceas bun, zic! o sa ma uit si eu cu atentie, deja mi-a facut cu ochiul ceva :)
    super magazinul, sper sa aprecieze lumea si sa ai multe comenzi!
    imi dai voie sa pun link la mine si pe romania normala, poate asa afla mai multa lume...

    RăspundețiȘtergere
  2. Chiar te rog sa pui link, mi-ar face mare placere, si mi-ar fi si de folos :)

    RăspundețiȘtergere
  3. gata, am pus si pe vaca verde si pe romania normala - spar ca e ok. daca vrei sa modific ceva spune-mi.
    in curand o sa am un nou blog - vitrina vacii verzi - unde o sa arat lumii lucruri frumoase, lucrate de mana: bijuteriile lui coryamor, niste lucrusoare facute de mine si de alte prietene, daca imin vei da voie mi-ar placea sa prezint si produsele facute de tine si mai vad eu ce gasesc frumos, interesant, natural, altfel prin blogosfera si nu numai.
    nu o fac in scop publicitar, nu am interese, ci doar ca sa vada lumea ca poate avea acces la lucruri deosebite si de calitate cu bani putini.

    ramane sa mai rasfoiesc magazinul tau si sa ma hotarasc ce iau :) succes!

    RăspundețiȘtergere