sâmbătă, 6 februarie 2010

Targ handmade, noi sapunuri, si multe multumiri

Ultimele zile au fost foarte agitate, dar si fructoase. Vreau sa va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat, si pentru entuziasmul cu care ati primit deschiderea shopului Manufacturii Lorelai.

In al doilea rand, vreau sa va anunt ca sunt printre fericitii participanti la cea de-a treia editie a targului ILoveHandmade, dedicat Zilei Femeii. In zilele de 6 si 7 martie, ne vedem in curtea Palatului Sutu, pentru a ne bucura de primele zile de primavara si de multe, multe produse handmade.

Si ca sa inchei intr-o nota profesionala, iata ce am mai "mesterit" in ultimul timp: 2 sapunuri exfoliante si unul purificator, cu ingrediente mai neobisnuite, dar extrem de eficace.

1. Sapun exfoliant "SPA", cu sare de mare si o aroma subtila, care te transpune in lumea relaxanta a SPA-urilor

sapun natural

2. Sapun pentru pielea sensibila sau cu probleme, cu tarate, ceai de rooibos si bergamot



3. Si, ultima creatie, un sapun purificator, cu carbune activ, care detoxifica pielea si o ilumineaza.






Primele doua sapunuri asteapta sa fie etichetate si vor intra in magazin, iar cel purificator sta cuminte la maturat. Acesta va fi lansat, cel mai probabil, de 1 Martie. Va fi...un martisor altfel :)

7 comentarii:

  1. Ce idei extraordinare ai!Ce ingrediente minunate si ce frumos si curat arata sapunurile!Cel exfoliant cred ca este unic!Sunt exceptionale!Felicitari pentru originalitate!

    RăspundețiȘtergere
  2. cu sare din marea moarta am facut si eu ,
    are acum aproape 3 sapt.
    al meu este bleu cu alb si invaluit in sare .
    ce am observat dupa 4 zile imediat se topise sarea pe el, si locurile devenisera albe... ce ciudat? sarea si soda.... nu sunt prietene?
    apoi le am scuturat, sa zic asa de sarea care a mai ramas!
    pina la urma sunt pictate cu alb pur...

    RăspundețiȘtergere
  3. stiam de carbune ca este foarte bun pentru sapunuri, da o culoare gri, cu cat pui mai mult cu atit mai negru iese, dar ce ma nelinisteste pe mine este spuma .. nu cumva are culoare neagra????

    RăspundețiȘtergere
  4. Alina, si mie mi-a fosr frica de spuma :) dar sa stii ca e alba...am citit ca ar trebui sa fie alba si cu mici puncte negre, dar la mine punctele inca nu au aparut...

    RăspundețiȘtergere
  5. succes la targ si avia astept sa se usuce iluminatorul

    RăspundețiȘtergere