marți, 23 noiembrie 2010

Re-designul unui sapun, precum si alte pregatiri de Sarbatori

In ultimul timp a fost efervescenta in mini-laboratorul meu secret. Sa va arat cu ce mi-am ocupat timpul:

-Sapunul "Lapte si miere" a beneficiat de un re-design, care completeaza imbunatatirea retetei. Procentul ridicat de miere ii confera proprietati hidratante, dar si culoarea specifica si un miros delicios. Partea colorata isi datoreaza culoarea exclusiv mierii din compozitie, neavand nici o alta substanta coloranta. Aproape ca iti vine sa-l mananci...dar nu este indicat. Oricum, pielea voastra se va simti cu siguranta rasfatata...

Sapunul este in curs de maturare, si va putea fi comandat incepand cu 5 decembrie, cu rugamintea de a fi utilizat  incepand cu 15 decembrie.

-In alta ordine de idei, am refacut stocul "Cafelei Demente", care in ultimul timp s-a vandut foarte repede (spre rusinea mea, am ramas cu stocul zero, lucru pentru care imi cer scuze fata de toti doritorii :)).
Noile sapunuri stau cuminti la maturat, si vor putea fi comandate incepand din 5 decembrie, cu rugamintea de a nu fi utilizate mai devreme de 20 decembrie. 

Am luat hotararea de a livra si sapunuri in curs de maturare deoarece multi clienti doresc sa daruiasca aceste sapunuri, si nimanui nu-i place sa faca cumparaturi in ultimul moment, mai ales cu livrare prin posta (daca, Doamne-fereste, intarzie???)

Cam atat de aici, inchei transmisiunea. Dintre clabuci (imaginari) de sapun, va urez o noapte linistita...


2 comentarii:

  1. Te invit pe forumul http://hobby-handmade.forumer.ro/ gratuit.

    RăspundețiȘtergere
  2. Loriana nici nu stii cat ma bucur de mult ca ai revenit!!!!

    sunt extrem de frumoase sapunurile tale!!! Pot fi mai bune decat pana acum?

    Te imbratisez cu mare drag!!!

    RăspundețiȘtergere