sâmbătă, 7 noiembrie 2009

Ambalarea sapunurilor Lorelai

Sapunurile Lorelai pot fi ambalate in mai multe feluri, in functie de preferintele fiecaruia. Modurile de ambalare pe care le voi prezenta in continuare sunt valabile atat pentru sapunurile de dimensiuni normale, cat si pentru marturii.
Modul standard de ambalare (ce ciudat suna cuvantul "standard " intr-o manufactura) este in punguta de organza, legata cu o panglica din saten asortata tipului de sapun. In punguta, langa sapun, se rasfata petale de trandafir, de galbenele, flori de levantica, betisoare de scortisoara, de asemenea in functie de sapun (nu de alta, dar sa nu se simta singur pana ajunge intr-o baie). Panglica sustine si eticheta, care contine toate informatiile referitoare la ingrediente, gramaj, si alte informatii cerute de legislatie.
sapun natural marturii

sapun natural marturii

Un alt mod de ambalare este plasarea pe un cartonas imprimat, si legarea cu rafie. Este un mod de ambalare care scoate mai mult in evidenta forma sapunului, il lasa mai "liber". Acest mod de ambalare il folosesc in special in cazul unor marturii, cum ar fi calutul de mare,dar va aparea si la sapunurile tematice de Craciun (pe care nu le postez deocamdata, sunt surpriza!).
Calut de mare, marturie din sapun natural

O a treia varianta este ambalarea sapunului cu o panza de sac speciala si legat cu sfoara de la mama ei. Arata foarte rustic, si foarte bine. Te duce cu gandul la "sapunul bunicii", natural, curat, proaspat, neatins de partile rele ale civilizatiei.
Sapun natural "Fulgusoara"

In cadrul magazinului de pe www.manufacturalorelai.ro, care se va lansa in curand, clientii vor putea mentiona tipul de ambalare pe care il doresc. De asemenea, le stau la dispozitie pentru orice alte idei de personalizare, caci asta este scopul unei manufacturi: sa fabrice manual, dupa dorintele clientilor. Productia de serie nu este pentru mine. Le-o las altora :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu