vineri, 16 ianuarie 2015

Din dragoste pentru o floare - Parfumuri botanice Solifleur: Ophelia si Allaya

Dupa cum v-am promis, astazi va voi descrie mai in amanunt primele doua parfumuri botanice din gama Solifleur, parfumuri care scot fiecare in evidenta bogatia de miresme a unei singure flori.

Fiecare parfum din gama Solifleur este construit dintr-un ulei esential floral si un ulei esential complementar, care invaluie, imbraca, saruta, adora acest prim ulei floral, facandu-l sa straluceasca si sa uimeasca. Il transfigureaza, fara a-l altera. Ii confera unicitate unei arome deja rafinate. Si ca un bonus, sinergia obtinuta are puternice proprietati aromoterapeutice, ajutandu-ne sa trecem peste diferite momente ale zilei cu entuziasm.

Vedetele zilei de azi sunt iasomia si muscata(geranium), sublimate in doua parfumuri botanice marca Manufactura Lorelai:    Ophelia  si    Allaya
Ophelia  : Muscata si Tamaie    


O plimbare prin gradini in floare, spre templul sacru. 

Un parfum senzual, in care aroma muscatei, romantica, delicata, florala, calda, cu note de miere este feminina, seducatoare, relaxanta si calmanta. Note scanteietoare si efervescente de frankincence (tamaie) aduc pacea si calmul interior, confera parfumului adancime si mister, deschizand drumul spre tine insati.


Uleiul esential de geraniu (muscata): (Geraniu bourbon) are o aroma inaltatoare, feminina, care amelioreaza starile de stres si anxietate. Te simti bine doar mirosindu-l.


Uleiul esential de tamaie: (Boswellia carteri) dulce, cald, inaltator si stimulant pentru minte. Este folosit pentru vizualizare, imbunatatirea conexiunii spirituale si centrare. 

Ca si remediu aromoterapeutic,  Ophelia    ajuta la indepartarea starilor de stres, restaurand calmul si linistea interioara. Efectul de echilibrare emotionala a geraniumului, combinat cu cel de spiritualizare al tamaiei, te ajuta sa iti regasesti drumul in vremuri de furtuna. Aroma sa suava calmeaza si relaxeaza mintea si spiritul, ajuta la diminuarea temerilor, incurajeaza acceptarea si dragosta de sine. Cu cat ne acceptam si iubim mai mult, cu atat vom avea mai multa dragoste de oferit celorlalti.


     
 Allaya : Iasomie si Salvie    
Proclamarea feminitatii desavarsite, intr-un parfum tanar si efervescent.

Aroma intoxicanta, afrodisiaca a iasomiei, regina florilor si a parfumurilor, este imbratisata si iluminata de salvie, care creaza un sentiment de euforie, transcede realitatea prozaica, da aripi. 

O sinergie de care nu ai cum sa nu te indragostesti.



Uleiul esential de iasomie: (Jasminum grandiflorum)  are o aroma senzuala, florala, care aduce sentimente de pace, armonie, bucurie si optimism. Este relaxant si afrodisiac, fiind des utilizat si in meditatie.


Uleiul esential de salvie: (Salvia sclarea) aroma sa dulce, usor ierboasa, usor florala si in acelasi timp racoritoare creaza un sentiment de euforie. Aduce echilibru emotional si claritate spirituala.


Ca si remediu aromoterapeutic,   Allaya   poate fi utilizat pentru echilibrare emotionala, aducand euforie si fericire. Aroma feminina si efervescenta, aproape narcotica si creand dependenta, indeparteaza temerile, facand loc pacii, armoniei, bucuriei si optimismului. Este de asemenea un parfum afrodisiac, stimuland apropierea, atat la nivel fizic cat si spiritual, proclamand bucuria dragostei si a sexualitatii.



Parfumurile de puls sunt create din esente de plante 100% naturale, intr-o baza hranitoare de ulei de jojoba.
Fara alcool, fara ftalati, fara parabeni, fara compusi sintetici.
Naturale, vegane, handmade, lovemade.


In zilele care urmeaza, in masura timpului disponibil, voi scrie despre alte doua parfumuri Solifleur care, desi lasate la urma, nu sunt cu nimic mai prejos :). Pana atunci, zile inmiresmate va doresc! Si iubiti miresmele naturii, caci sunt vindecatoare atat fizic, cat si spiritual :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu