marți, 6 ianuarie 2015

Pirouette- intentii si ingrediente pentru un parfum botanic

Aromaterapia este arta combinarii uleiurilor esentiale pure in scopul obtinerii unor sinergii care sa ajute in vindecare, crestere spirituala, transformare, sa fie un ajutor in perioadele dificile, si in plus sa fie o incantare olfactiva. Combinand forta vitala a florilor, frunzelor, radacinilor, semintelor, cu energie pozitiva, cu intentii benefice, cu sunete armonioase si lumina solara, rezulta sinergii care reflecta frumusetea interioara a fiecaruia dintre noi, si ne sustin in marea aventura a fiecarei zi.

Pirouette nu este doar un parfum. Prin definitie, un parfum este un produs cu miros placut. Sinergiile aromoterapeutice, asa cum este Pirouette, ne ofera beneficii pe toate planurile, fizic, mental si spiritual, nu doar la nivel olfactiv. Fiecare ulei esential utilizat are proprietati specifice, iar impletirea lor creeaza blenduri aromatice care raspund nevoilor noastre interioare. Sa ii spunem...parfum botanic :)

In crearea fiecarui parufm botanic este importanta intentia initiala. Este o mare diferenta daca intentia este de a obtine un parfum, care sa miroasa frumos, sau daca este de a obtine o sinergie care sa potenteze o anumita stare, sa ne ajute sa vizualizam noi posibilitati, sa ne conectam cu noi insine.

Fiecare sinergie a Manufacturii Lorelai porneste de la o intentie benefica, fiecare parfum botanic obtinut are un scop mai inalt decat doar acela de a mirosi frumos. Desi miros frumos...:)


Si acum...despre Pirouette.

Pirouette este parfumul bucuriei de a fi. De a face piruete prin viata ta, bucurandu-te ca esti tu. Este destresant, eliberator. Inlatura granitele si frustrarile, ramane doar lumina din tine.

Ingrediente: ulei de jojoba, uleiuri esentiale pure de iasomie, neroli, ylang-ylang, lavanda, grapefruit, portocala, lime, bergamot, tamaie, cedru si vetiver, toate amestecate bine-bine cu multa energie pozitiva.

Este un parfum floral-luminos care, daca ar fi sa fie caracterizat printr-o culoare, accea ar fi alb. De fapt, un alb-luminos. Uleiurile esentiale utilizate au proprietati aromoterapeutice care, combinate, ii confera proprietati tonice si reconfortante la nivel emotional si spiritual.

Iasomie- anti-depresiv, incredere, compasiune, dragoste. Actioneaza la nivel mental si emotional, combate stresul si frica, aducand euforie si fericire. Atrage dragostea, fizica si psihica. Te seduce, iti alunga anxietatea.
Neroli- calm, bucurie, pace. Aduce lumina si bucuria, inlatura depresia. Este relaxant si stimulant in acelasi timp. Ajuta la abordarea temerilor emotionale intr-o maniera pozitiva.

Ylang-Ylang – entuziasm, bucurie, calm, protectie, dragoste. Incurajeaza increderea in sine si protejeaza spiritul de negativitate. Indeparteaza frustrarile, stimuleaza simturile, iar exotismul lui incita.

Lavanda –calmanta, restauratoare a starii de bine. Aduce dragostea si protectia Mamei-pamant. Inlatura depresia si tristetea, aducand echilibrul emotional. Este calmanta, dar in acelasi timp intuitiva, ca o femeie inteleapta. Conflictele emotionale si starea de indecizie sunt „spalate” si indepartate de aroma lavandei.

Bergamot –Echilibru, bucurie, putere.  Aroma sa citrica dulce, florala aduce pace si bucurie in suflet. Amplifica energia, bucuria si lumina.

Lime – tonic spiritual, claritate, purificare. Calmeaza, indeparteaza stresul, ajuta creativitatea. Indeparteaza energia negativa.

Cedru – echilibru, renastere, regenerare, purificare, protectie. Uleiul esential de cedru ne aduce echilibru si statornicie spirituala, ne purifica si ne conecteaza cu energiile pamantului.

Tamaie –iluminare, inspiratie, protectie, spiritualitate. Uleoul esential de tamaie este protector, indeparteaza energiile negative, si ajuta conectarea la sinele spiritual. Ajuta la pastrarea unei inimi curate si pline de intelegere si compasiune

Grapefruit- generozitate, bucurie, spontaneitate. Trezeste mintea si spiritul, reconecteaza la armonie, energizeaza subconstientul. Este un booster de incredere si gandire pozitiva.

Portocala – creativitate, pozitivitate, lumina. Aduce fericirea in inima, regenerarea in spirit si vitalitatea in suflet. Indeparteaza fricile si obsesiile.


Vetiver – stima de sine, intelepciune, onoare, impamantare, protectie. Este calmant, protejeaza de negativism. Conecteaza la energia pamantului.

Intrega filozofie din spatele parfumului botanic Pirouette poate fi rezumata in cateva cuvinte: 


Ești mireasmă de flori albe.
Ești liniste și puritate.
Ești armonie și iubire.
Ești o Zeiță, dansând în drumul tău către tine însăți.
Și ești Magnifică!

Ca o concluzie, incercati Pirouette. Sunt sigura ca va veti indragosti de magia lui :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu