vineri, 9 ianuarie 2015

Solifleur - simfonii florale in parfumuri botanice

Parfumurile botanice sunt asemenea unei simfonii. Sunt minunate, te poarta pe aripile lor, sunt extrem de armonioase, uleiurile esentiale utilizate creand un tot unitar. Dar evolutia unui parfum, pe pielea ta, nu este constanta, monotona, ca cea a parfumurilor sintetice. Parfumul botanic este "viu", se dezvolta intr-o suita de note armonioase, exact precum notele muzicale se succed intr-o simfonie. Aceste note singulare si arome individuale devin nuante si "tonuri" ale parfumului. Si fiecare nota aparte rezoneaza cu centrii nervosi, creand unde de placere, care se succed una dupa alta.

Exista insa unele uleiuri esentiale care sunt o adevarata simfonie ele insele. Si care, atunci cand sunt introduse intr-un parfum complex, isi pierd individualitatea, isi pierd din stralucire.

Am ales cateva dintre aceste uleiuri magice pentru a crea gama de parfumuri botanice "Solifleur". Este vorba de parfumuri simple ca si compozitie, create din doua, uneori 3 uleiuri esentiale, dar care au o complexitate ametitoare a aromei. Ele pot fi purtate ca atare, sau pot fi suprapuse unul peste altul, dupa imaginatia si dorinta voastra de moment.

Fiecare aroma, desi din ingrediente putine, este construita meticulos pentru a fi un adevarat act de seductie, care evolueaza unic pe pielea ta. Baza parfumului consta in ulei auriu de jojoba, care nu interfereaza cu aroma uleiurilor esentiale, iar uleiurile esentiale utilizate sunt pure, 100% naturale.

Pentru a purta un parfum Solifleur, aplica-l in zonele de puls, cum ar fi incheietura mainii sau dupa ureche. Caldura corporala va incalzi parfumul si ii va elibera incet aroma, in note delicate sau tumultoase, in functie de simfonia pe care ai ales-o.

Primele parfumuri din Gama Solifleur de la Manufactura Lorelai sunt constuite in jurul notelor florale unice ale muscatei, florii de portocal, ylang-ylang si iasomiei.

In zilele viitoare va voi prezenta in detaliu minunatele Solifleur. Pana atunci, va las cu o ultima veste:
In curand, DESCHIDEM!!!   :)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu