miercuri, 28 octombrie 2009

Marturii pentru nunti si botezuri, din sapun natural


Un alt produs pe care il va oferi Manufactura Lorelai, pe site-ul ei, www.manufacturalorelai.ro, sunt marturiile din sapun natural. A devenit o moda, si una frumoasa, incarcata de simbolism, sa le oferim invitatilor la nunta sau la botez o marturie. In semn de multumire si de pretuire. Oferta de marturii este foarte variata, de la clasicele bombonela la ciocolata personalizata, la lumanari parfumate, si chiar la mici obiecte din cristal (pentru cei cu buzunare mai largi). Eu vin cu un produs nou pe piata romaneasca, marturii din sapun natural. Ele beneficiaza de toate priprietatile sapunului natural, si, in plus, pot fi personalizate in diferite forme, dimensiuni, culori (doar cu substante naturale) si arome(din uleiurile esentiale), la cererea voastra. Mai mult, puteti alege tipul de ambalaj, culorile, ce doriti sa scrie pe eticheta, sau puteti veni cu ideile voastre, si noi le vom pune in practica.
E un mare avantaj sa oferi marturii din sapun natural, pentru ca oaspetii chiar le vor folosi! Si se vor bucura de ele, nu le vor uita intr-un sertar!

Un comentariu:

  1. Ce carucior dragut! Nu am mai vazut pana acum marturii din sapun, dar mi se pare o idee buna. Chiar as putea sa folosesc marturia la ceva.

    RăspundețiȘtergere