duminică, 25 ianuarie 2015

Imriel- parfum botanic cu Ylang-ylang & Grapefruit

 Seducator, magnific, complex, Imriel este un parfum senzual si totusi proaspat, floral-fructat, cu Ylang-Ylang ademenitor si grapefruit racoritor. O armonie efervescenta te invaluie in aripile-i luminoase, proclamand frumusetea si bucuria feminitatii.

Crearea lui Imriel a pornit de la un sentiment ciudat pe care il aveam fata de Ylang-Ylang. Aroma sa ma atragea, dar, in acelasi timp, ma respingea, mi se parea prea puternica, prea grea, prea "de alcoov". Mult timp am considerat ca nu imi place, dar era ceva misterios ce ma atragea mereu si mereu, precum un fluture este atras de lumina lampii. Era ceva subtil si de nedescris, care se voia deslusit...
Ilustratie botanica a florii de Ylang-ylang, de la Biodiversity Heritage Library

Si intr-o buna zi mireasma lui mi-a vorbit diferit, intr-o limba pe care am putut-o intelege. Dupa aceea totul a fost simplu. Floarea florilor se deschidea inaintea mea, ma invaluia cu note seducatoare, imi povestea povesti fara sfarsit...

Si, dintr-o joaca savanta, aroma sa afrodisiaca s-a impletit aromonios cu efervescenta si veselia grapefruitului, pentru a da nastere unui parfum in care Ylang-Ylang-ul vorbeste tuturor. Nu mai este greu si "de alcoov", dar si-a pastrat intacta puterea de seductie. O seductie luminoasa, proaspata. Nu  vampa de noapte, ci eleganta seducatoare.

Si aeasta este povestea lui Imriel...

Uleiul esential de ylang ylang: (Cananga odorata) se traduce ca "floarea florilor", are o aroma florala senzuala, afrodisiaca. In Indonezia petalele florii sunt deseori presarate pe patul matrimonial, datorita proprietatilor calmante, relaxante si afrodisiace. 

Uleiul esential de grapefruit: (Citrus paradisi) inviorant si datator de buna-dispozitie, indeparteaza nervozitatea si depresia. De asemenea, creste increderea  in sine. Un studiu a aratat ca femeile care purtau parfum de grapefruit pareau mai tinere si mai atragatoare :). 

Pictura a fructului de grapefruit

Ca si remediu aromoterapeutic, Imriel ajuta la indepartarea stresului. Este calmant, relaxant si aducator de buna-dispozitie, iar notele proaspete de citrice te binedispun instantaneu. De asemenea are un usor efect afrodisiac, inlaturand temerile si anxietatile, eliberand seducatoarea din tine.

Parfumul de puls Imriel este creat din esente de plante 100% naturale, intr-o baza hranitoare de ulei de jojoba.
Fara alcool, fara ftalati, fara parabeni, fara compusi sintetici.
Natural, vegan, handmade, lovemade.

Si este disponibil aici. :)

Un comentariu: