luni, 5 ianuarie 2015

Noutati aromatice de la Manufactura Lorelai, la inceput de an

Si uite-asa, pe nesimtite, un nou an a batut la usa noastra. Un an de la care toti speram sa ne aduca bucurii si impliniri, liniste si fericire. Un an care va fi minunat, pentru ca depinde doar de noi sa il facem asa!

In anul care tocmai s-a sfarsit, in micul atelier al Manufacturii Lorelai a avut loc o activitate febrila, desi in liniste si nestiuta de nimeni. Incet-incetisor, din creuzete fermecate si muzici linistitoare, din muguri de flori si soapte luminoase, s-au creat, parca singure, elixire. Dragostea mea fata de natura si dependenta de uleiurile esentiale s-au condensat in primele parfumuri botanice marca Manufactura Lorelai.

Aceste parfumuri naturale sunt o incantare olfactiva, dar nu numai; sunt si puternice remedii aromoterapeutice. Fiecare este creat din uleiuri esentiale pure, alese special pentru a forma sinergii care sa potenteze o anume stare de spirit. Astfel parfumul tau devine cel mai puternic aliat in atingerea starii de bine, indiferent daca aceasta inseamna relaxare, energizare, concentrare sau bucuria de a trai.

Aromele pure din plante contin acea vitalitate a plantei, o putere bioactiva care nu poate fi masurata prin analize chimice, dar care se manifesta prin efectul potent asupra emotiilor noastre si a starii de bine. Un parfum, in adevaratul sens al cuvantului, trebuie sa fie capabil sa produca un raspuns emotional pozitiv. Sa aiba forta vitala a plantei. Sa il simti pe pielea ta, sa il simti cum ti se contopeste cu feromonii naturali, si cum, datorita pH-ului unic al pielii tale, evolueaza in parfumul tau unic,
inegalabil si imposibil de copiat. Si care te face sa simti ca traiesti!

Astazi va voi prezenta primul parfum al seriei, un parfum de care sunt iremediabil indragostita: pirouette.
Vibrații albe, florale, luminoase, pentru Zeița din tine!

Aromoterapie pură într-un Parfum de Puls!              


pirouette este o sinergie aromoterapeutica, special creata din uleiuri esentiale pure, care sa-ti reaminteasca in fiecare moment ca esti minunată exact asa cum esti. Este parfumul stării de bine, al bucuriei de a trăi.

Note alb-luminoase de iasomie, puse in valoare de stropi de neroli, lavanda si ylang-ylang, creaza un parfum feminin ametitor, improspatat de adieri de citrice vesele care, ca intotdeauna, isi proclama bucuria de a trai. Acorduri de tamaie, cedru si vetiver confera adancime parfumului, intr-un amestec de note tandre si calde, care te ajuta sa-ti regasesti radacinile si sa-ti tragi forta interioara din ele.

Un parfum care scoate la iveala Zeita din tine, feminina, calma, puternica.

Parfumul Tau! 
pirouette

Ești mireasmă de flori albe.
Ești liniste și puritate.
Ești armonie și iubire.
Ești o Zeiță, dansând în drumul tău către tine însăți.
Și ești Magnifică!


Ce sa faci cand porti pirouette:

           -Du-te la lectii de balet...                       -Plimba-te prin ceata...

                                               -Viseaza...                                        -Uita-te atenta la copaci...
  
   -Scrie o scrisoare de dragoste...                   -Savureaza un ceai verde...


               -Picteaza cu culori pastelate...                                                       -Saruta...
                               

-Du-te la un masaj...                              -Bucură-te de viață!

                           
Ritual de aromoterapie: Aplica parfumul in zonele de puls (la incheietura mainii, dupa ureche, la tample, sau chiar pe plexul solar). Inspira adanc, relaxeaza-te si simte aroma minunata cum te invaluie. Zambeste, fa o pirueta si spune-ti: "Sunt Magnifica!"                  

2 comentarii: